Wednesday, January 5, 2011

Selamat Tahun Baru

Salam,

Tahun 2010 pergi meninggalkan kita. Kini Tahun 2011 datang dengan membawa seribu pengharapan buat seluroh penternak. Sudah semestinya kedatangan tahun yang baru memberi kekuatan baru kepada semua warga penternak. JPV Hulu Terengganu juga turut sama dalam memberikan perkhidmatan kepada penternak bersedia memberikan iltizam yang sebaik mungkin khususnya kepada para penternak dai daerah ini.

Tahun 2010 juga telah menyemarakkan industri perusahaan walit bila mana pembinaan RBW begitu banyak tumbuh macam cendawan. Agrobank yang turut sama memberikan pinjaman kepada pengusaha walit telah memainkan peranan yang cukup besar dalam membangunkan industri ini. Segalanya telah dimanafaatkan sepenuhnya oleh pengusaha.

Diperingkat jabatan, galakan dan dorongan akan diterusnya supaya industri ini akan terus berkembang maju sesuai dengan lokasi di daerah ini yang menjadi tumpuan burung walit.

Sebagai coretan tahun baru, admin berharap ianya akan sedikit sebanyak memberi rangsangan tambahan kepada admin untuk terus mencoret dalam blog ini bagi tatapan semua.

Sekian,

No comments:

Related Posts with Thumbnails